Loading

Goederentransport door de lucht

Posted in /

Luchttransport wordt vandaag de dag niet alleen gebruikt door reizigers of door militairen, maar ook door een groot aantal goederen dat door mensen van plaats naar plaats wordt verzonden. Het is een prijzige manier om goederen te verzenden, die daarbij ook een hoge CO2 uitstoot met zich meebrengt, maar wel de snelste. Het is hierdoor dat er toch vaak gebruik van wordt gemaakt als het gaat om waardevolle goederen die in snelle tijd, op een veilige manier naar een verre afstand verstuurd moeten worden.

Dit transport wordt vaak geregeld door koeriersbedrijven die naast alleen het luchttransport ook nog zorgen voor het vervoer over land. Zo wordt het te verzonden goed eerst per landvracht naar het vliegtuig gebracht, gaat het daarna de lucht in en wordt het op het vliegveld in het land van bestemming weer opgehaald om per landvracht naar de juiste locatie vervoerd te worden.

De soort goederen dat vaak per vliegtuig wordt verzonden komt vaak neer op elektronica, modeartikelen en luxe goederen. Bij dit soort artikelen is het een goed idee om te kiezen voor luchtvracht, omdat het bij deze goederen zeer belangrijk is dat ze snel op de gewenste bestemming aankomen.

Comments

chardonnay